Verslag algemene ledenvergadering 2017

Verslag algemene ledenvergadering 2017

Gisteravond vond voor de 97ste keer de FFF jaarvergadering plaats. Rond acht uur werd de vergadering geopend door voorzitter Piet Hogewerf. In de eerste helft van de vergadering werd onder meer het financieel gedeelte doorgenomen en werd er bekend er bekend gemaakt dat Martijn Riewald na 4 jaar afscheid neemt als bestuurslid. Als nieuw bestuurslid werd Edwin Cornelder voorgedragen. De aanwezige leden konden zich hier goed in vinden en stemden voor het benoemen van Edwin tot nieuw 'spultsjebaas'. Verder werd bekend gemaakt dat Tië-Ids Breeuwsma de taak als 'horeca man' van Martijn over zal nemen.

Om als vast in de stemming te komen voor de thema avond van dit jaar werd er in de pauze een kleine kennis quiz gehouden met vragen over Nederland en Grou.

Na de pauze werd het programma voor de komende Merke bekend gemaakt. De Merke begint dit jaar op vrijdag met een spetterende avond in het thema van dit jaar. Tijdens deze interactieve 'Ik hou van Holland' avond zullen twee teams bestaande uit prominente Grousters, gesteund door het publiek, het tegen elkaar opnemen. In deze strijd worden niet alleen leuke muziekvragen gesteld maar ook de algemene kennis over Grou zal worden getest. Ook dit jaar is er weer een echte FFF-band, de 'Ik hou van Grou band’, zal deze avond, gesteund door enkele gast zangers en zangeressen, live begeleiden en de beste hits van Nederlandse bodem zal spelen.

Verder werd er bekend gemaakt dat Slam Fm dit jaar niet terug zal keren tijdens de Merke. Om de zaterdagavond aantrekkelijk te maken voor alle leeftijden komt dit jaar Q-music 'De Foute party' langs in sporthal De Twine. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste ‘foute’ hits die eigenlijk stiekem gewoon nog steeds goed zijn! It’s raining man, Little Green Bag, Sex on the beach, Wonderful days en Paradise by the dashboard light. Allemaal komen ze voorbij op deze feest avond!

De Merke wordt dit jaar wederom door 2 bands afgesloten. Super Sundays en Hotstop komen er voor zorgen dat de afsluiting van de Merke weer een groot feest zal worden!

Ook werd er bekend gemaakt dat de entree prijzen, vooral voor leden van FFF, drastisch naar beneden zullen gaan. Op deze manier hoopt het bestuur de feestavonden ook voor dorpsgenoten met een wat kleinere portemonnee toegankelijk te maken. De Merke in ten slotte voor iedreen!

Al met al was het weer een geslaagde avond! Leden bedankt voor jullie aanwezigheid, we gaan op naar de Merke van 2017!

Bestuur FFF Grou