Verslag algemene ledenvergadering 2017

Verslag algemene ledenvergadering 2017

Gisteravond vond voor de 97ste keer de FFF jaarvergadering plaats. Rond acht uur werd de vergadering geopend door voorzitter Piet Hogewerf. In de eerste helft van de vergadering werd onder meer het financieel gedeelte doorgenomen en werd er bekend er bekend gemaakt dat Martijn Riewald na 4 jaar afscheid neemt als bestuurslid. Als nieuw bestuurslid werd Edwin Cornelder voorgedragen. De aanwezige leden konden zich hier goed in vinden en stemden voor het benoemen van Edwin tot nieuw 'spultsjebaas'. Verder werd bekend gemaakt dat Tië-Ids Breeuwsma de taak als 'horeca man' van Martijn over zal nemen.

De top 50

De top 50
Van het Nederlands product

De voorjaarskermis zit er weer op en dus is tijd om voorzichtig vooruit te blikken naar de Merke!
De Grouster Merke is dit jaar van 7 t/m 11 september.
Het thema van dit jaar is 'Ik hou van Holland'.
Ook dit jaar zal er op de vrijdagavond weer een groot feest in het thema plaatsvinden en daarom zijn wij op zoek naar jullie favoriete Nederlandse nummers!

Het gaat dus niet alleen om Nederlandstalige nummers van bijvoorbeeld Nick & Simon maar ook nummers van bijvoorbeeld Anouk en Racoon kunnen worden gekozen.

Omdat er duizenden nummers zijn en we het een klein beetje overzichtelijk willen houden is er door enkele muzikale dorpsgenoten alvast een voorselectie gemaakt.
Uit deze selectie kun je je 20 favoriete nummers kiezen.
Stemmen kan tot 20 juni.

KLIK HIER OM TE STEMMEN