No tweets found.

Zondag programma

Er staat ons een sportieve zondag te wachten! Zo meteen om 10:30 starten we met "Roei em derút!" bij Hotel Oostergoo. Een half uur later begint op sportveld Meinga het Merkekeatsen.

Vanavond om 21.00 uur vertrekt de altijd gezellige Stappersparade bij het oude raadshuis die vervolgens rond 22:00 in het dorp zal arriveren waar de Stapperjûn begint!

Graag zien we jullie bij deze activiteiten verschijnen als deelnemer of als toeschouwer!

Zaterdag programma

En toen was het alweer zaterdag! Terwijl vele dorpsgenoten nog in hun bed liggen om bij te komen van de vrijdagavond in de sporthal zijn andere mensen er al weer vroeg bij om zoveel mogelijk mee te krijgen van de altijd gezellige zaterdag!

We beginnen de dag vandaag al om 9.00 uur met het skipesilen bij waterhostel Oer t hout. Verder hebben we vanmiddag tussen 11:30 uur en 13:00 uur de gratis zweef voor de groepen 5 t/m 8, zijn er gezellige spelletjes in het centrum, vindt de sportcentrum race voor valken plaats bij het zeilcentrum en rond kun je rond 17:00 uur  in het centrum terecht voor de nieuwe activiteit; "Sing a song...út eigen doarp".

Vanavond zullen er vele calorieën worden verbrand tijdens de Kinderdisco, de Jongerendisco en Slam!FM on tour in de sporthal! Kijk voor meer details van het programma....bij programma :)