Foto's spelcircuit

Vrijdag overdag stond naast het gezellige Alderein matinee met Tiete van Toen en de opening van de kermis vooral in het teken van de spelletjes voor de groepen 1 t/m 8. Het was wederom een zeer geslaagde dag!
Kijk voor een leuke sfeer impressie bij de foto's!

De foto's van de Toscaanse bruiloft volgen z.s.m.

Eerste foto's online!

De hele week is er hard gewerkt om de sporthal om te toveren tot een waar feest paleis! Vanavond om 19.30 uur wordt het kloppende hart van de Grouster Merke geopend met de Toscaanse bruiloft! Ben je benieuwd hoe het er afgelopen week aan toe ging? Kijk dan onder het kopje foto's voor een impressie van de vele hardwerkende vrijwilligers die mee hebben geholpen om dit allemaal te realiseren!

Grouster Merke is begonnen!

Vandaag is de Grouster Merke 2014 dan eindelijk echt begonnen! De Sporthal is klaar en alle voorbereidingen zijn klaar. Vrachtauto's met spelletjes geladen, ijsjes zijn geleverd, koelkasten gevuld, bezetting geregeld enz. Met prachtig weer starten we vrijdag met de kinder spelletjes in het dorp en daarna Tiete van Toen voor het âlderein matinee in Hotel Oostergoo. 

Kom ook zeker in de sporthal voor de Toscaanse Bruiloft met Booming Piano's en volg ons op twitter en facebook voor actuele berichten.