Van vrijdag 12 t/m zondag 14 april wordt op het Halbertsma’s Plein en de Gedempte Haven de traditionele FFF voorjaa… https://t.co/owIA7chpT2

FFF

Jaarvergadering

Jaarvergadering

Helaas zit voor de meeste mensen de vakantie er al weer op en zitten we weer te zwoegen op school of op het werk.

Het goede nieuws is dat de Grouster Merke nu wel heel dicht bij komt!

Morgenavond vind om 20.00 uur de algemene ledenvergadering plaats in de Bierhalle.
Tijdens deze vergadering wordt onder andere het programma van de Merke bekendgemaakt!
Graag nodig we langs deze weg onze leden uit om deze vergadering bij te wonen!

Foto’s van Stappersjûn gezocht!

Foto’s van Stappersjûn gezocht!

Al dertig jaar organiseert FFF tijdens de Grouster Merke de ‘Stappersjûn’. Vanwege het thema ‘Caribbean Party’ zal de Stappersjûn dit jaar ongetwijfeld extra ‘tropisch’ en kleurig worden. Museum ‘Hert fan Fryslân’ heeft met de beleef-expositie Bon Bini in de ‘Carieb’ op dit thema ingehaakt en wil daarbij onder meer de parallel laten zien tussen de Stappersjûn en het exotische Caraïbische Carnaval.

Om te laten zien dat Grou ‘er ook wat van kan’, worden daarom foto’s gezocht, die in de loop der jaren op de Stappersjûn zijn gemaakt. Dat kunnen foto’s zijn van verklede mensen, maar ook van b.v. attributen of voertuigen. Zowel analoge als digitale foto’s zijn welkom. Rond de Grouster Merke wordt een selectie van de mooiste, leukste of gekste foto’s in de expositie opgenomen. Voor de beste inzending stelt een speciale jury een leuke attentie beschikbaar, die tijdens de slotavond van de Grouster Merke zal worden uitgereikt. Foto’s kunnen tussen 15 augustus en 4 september als volgt ingestuurd worden:

- digitale foto’s per e-mail naar Frans Stegeman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

- voor analoge foto’s kun u hem bellen (06-13442663) en een afspraak maken om deze te ‘scannen’

Stappersparade en straatversiering 2015

Stappersparade en straatversiering 2015
Stappersparade en straatversiering

Zoals onze Facebook volgers weten is het bestuur samen met haar vele vrijwilligers al enige maanden bezig met de voorbereidingen voor de Grouster Merke 2015.

Met nog zo'n 2 maanden op de teller beginnen we ook de eerste berichten te ontvangen van dorpsgenoten die reeds bezig zijn met de voorbereidingen voor de Stappersjun en de straatversiering!

Zijn jullie ook al bezig met de straat versiering?

Wij vinden het leuk om eens een foto te ontvangen van de vorderingen, de zweetdruppels of de altijd belangrijke nazit!

Stuur je foto met beschrijving naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.