Piter Wilkens komt naar Grou!

Piter Wilkens komt naar Grou!
...en dat is bêst genôch!

Vorig jaar vond voor het eerst het "Alderein Matinee" plaats. Gurbe Doustra zorgde voor een gezellige middag en de aanwezigen waren allen zeer enthousiast.

Dit jaar komt Piter Wilkens ons met een bezoek verblijden. De Fryske "Troedeboer" komt zijn grootste hits zingen waaronder de alom bekende liwwadder blues!

Het Frysk matinee is op vrijdag 9 september om 14:00 uur in de grote zaal van hotel Oostergoo.

De voorverkoop kaarten a €5,- zijn te verkrijgen bij de De Schiffart en de Mitra. Uiteraard zijn er ook kaarten aan de deur te verkrijgen echter kosten deze €7,50. Wees dus geen dief van eigen portemonnee en haal de kaarten in de voorverkoop!

Nog 1 week!

Nog 1 week!

Nog precies een week en dan is het zover! Dan begint de Grouster Merke 2016! Komende zondag beginnen we met het ombouwen van de sporthal tot een tijdelijk feestpaleis. Tevens zal het plein komende week langzaamaan volstromen met attracties.

Vandaag begint ook de voorverkoop voor de vrijdagavond en het Alderein Matinee bij de Schiffart en de Mitra.

Rolje Rolje....

Rolje Rolje....

Ieder jaar weer is het zingen van "De Grouster Weagen" één van muzikale hoogtepunten van de Merke. Het bestuur, ondersteund door alle aanwezigen, laat de klanken lekker van de tong rollen!
Als echte Grouster zul je geen moeite hebben om het gehele lied mee te zingen maar voor de "import" is het soms nog wel even lastig.

Voor deze mensen hebben we de muziek en de tekst op youtube gezet!
Zorg dus dat je voor vrijdag 9 september de tekst uit je hoofd kent en kom uit volle borst meezingen in de sporthal tijdens Superstars!

Klik hier voor de video