Zaterdag programma

En toen was het alweer zaterdag! Terwijl vele dorpsgenoten nog in hun bed liggen om bij te komen van de vrijdagavond in de sporthal zijn andere mensen er al weer vroeg bij om zoveel mogelijk mee te krijgen van de altijd gezellige zaterdag!

We beginnen de dag vandaag al om 9.00 uur met het skipesilen bij waterhostel Oer t hout. Verder hebben we vanmiddag tussen 11:30 uur en 13:00 uur de gratis zweef voor de groepen 5 t/m 8, zijn er gezellige spelletjes in het centrum, vindt de sportcentrum race voor valken plaats bij het zeilcentrum en rond kun je rond 17:00 uur  in het centrum terecht voor de nieuwe activiteit; "Sing a song...út eigen doarp".

Vanavond zullen er vele calorieën worden verbrand tijdens de Kinderdisco, de Jongerendisco en Slam!FM on tour in de sporthal! Kijk voor meer details van het programma....bij programma :)

We binne los!

Vanochtend om kwart voor 10 is de Grouster Merke begonnen met het spelcircuit. Het weer was goed en de spelletjes vielen goed in de smaak bij de jeugd!

Vanmiddag om 14:00 uur komt Piter Wilkens in Oostergoo tijdens het Frysk-Matinee en voor vanavond staat Superstars "Remember the good times" op het programma waar feestgangers van alle leeftijden kunnen genieten van de grootste hits van de afgelopen decennia! Artiesten als Elvis Presley, Freddy Mercury en Lee Towers komen acte de presence geven! Aanvang: 20:00 uur in De Twine. De liefhebbers van de kermis kunnen vanaf vanmiddag 14:30 terecht op het plein!

Kermis!

Kermis!

Uiteraard is er ook dit jaar weer een gezellige kermis in het centrum van Grou!
De gevarieerde en gezellige kermis op het Halbertsma’s plein is voor jong en oud. De American Trip, de prachtige zweefmolen van de familie Cloosterman, en ook de botsauto’s zijn present.

Dit jaar hebben we vernieuwde grijpkranen, deze zaak was ook aanwezig tijdens onze eerste editie van de voorjaars-kermis.
Uiteraard ontbreken ook de Pusher, de touwtje trek kraam, de vliegtuigmolen, de draaimolen en de schiettent niet. Ook zijn de kramen voor de lekkere trek volop aanwezig.

Openingstijden kermis:

vrijdag 14.30 uur - 0.00 uur

zaterdag 14.00 uur - 0.00 uur

zondag 14.00 uur - 0.00 uur

maandag 14.00 uur - 20.00 uur