Maandag programma

Goedemorgen dorpsgenoten! Het is alweer tijd voor de laatste dag van Grouster Merke! Op deze laatste dag beginnen we met het Matinee. Vanaf 9:30 ben je welkom in sporthal om de gezellige klanken van de Sunshine Party Band aan te horen. Vergeet niet je legitimatie en je lidmaatschapskaart mee te brengen! Ben je nog geen lid? Dan regelen we dat ter plekke voor je.

Na het Matinee gaan we met z'n allen richting het dorp voor de volksspelen welke om 14:00 uur beginnen. De 65+ers mogen zich rond deze tijd melden voor het vissen en een half uur later begint het feest met Krijn in Friesma State. 's Avonds om 20:30 uur begint het slotfeest in de sporthal met de bands "Stageline" en "Hotstop". We wensen je veel plezier toe deze laatste Merke dag!

Zondag programma

Er staat ons een sportieve zondag te wachten! Zo meteen om 10:30 starten we met "Roei em derút!" bij Hotel Oostergoo. Een half uur later begint op sportveld Meinga het Merkekeatsen.

Vanavond om 21.00 uur vertrekt de altijd gezellige Stappersparade bij het oude raadshuis die vervolgens rond 22:00 in het dorp zal arriveren waar de Stapperjûn begint!

Graag zien we jullie bij deze activiteiten verschijnen als deelnemer of als toeschouwer!